Finlandsresa gav resultat. Finska cert ggr 2!

2-dagar Internationell hundutställning i Jyväskylä, Finland 

På lördagen vann Johanzon öppenklassen med ck, slutade sedan med att han blev Bästa Hane 1 med cert, cacib och sedan BIM. Det innebär att Johanzon nu är både svensk och finsk utställningschampion! Viola placerade sig som Bästa tik 3 med r-cert efter vunnit öppenklassen med ck.

Domare lördag Silvia Weber Martegani, Schweiz.

På söndagen var det Violas tur att vinna öppenklassen med cert och cacib, och hon slutade som Bästa Tik 1 & Bäst i rasen, BIR. Därmed kunde även hon titulera sig som svensk och finsk utställningschampion! Johanzon vann sin klass med excellent men fick inte ck.

Domare söndag Jasna Matejcic, Kroatien.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *